Loading

Druk op de afbeelding om de hele recensie of video te zien.

Recensie Volkskrant

Vier vrienden op een platte aarde. Volkskrant ” Elke scène in de 27 min durende documentaire is raak. ”

DUNYA – Volkskrant – Dunya is een prachtige coming-of-ageverhaal over iemand die te vroeg volwassen moest worden.

TROUW ”Talent Bary filmt steeds dicht op de huid, zonder commentaar, net als in zijn prijswinnende afstudeerfilm Wognum (2018) over een gabber-pianist. Hij laat zich niet verleiden door de mode om als maker zichtbaar te zijn en commentaar te leveren.”

In Doctalks praat ik over hoe mijn proces is verlopen tijdens het maken van mijn documentaire Dunya. Druk op de afbeelding om het interview te zien.

2Doc.nl – Interview over Wognum

NRC -Vier vrienden op een platte aarde. De mens wordt oninteressant, zei Eggers, en toen gingen vier mannen meten of de aarde plat of rond is

RADIO 1 Door zijn afstudeerfilm Wognum, staat documentairemaker Tim Bary plotseling in de schijnwerpers. Op het Nederlands filmfestival won hij eerder dit jaar de Tuschinski Award voor Beste Afstudeerfilm en woensdag wordt de film ook uitgezonden op NPO 2. En terecht! De film is een ontroerend portret van Mathijs M. Wognum, die al jaren rondloopt in de gabberscene, fan is van modeltreinen en die een heel bijzonder talent blijkt te bezitten. Tim en Matthijs zijn te gast bij De Nieuws BV.

Radio 2 Spijker met koppen – Praten over WOGNUM